Gi hockeynyheter til deg

ساخت وبلاگ

Colorado Avalanche tapte 1-4 for Saint Louis Blues i siste kamp. Lagets opptreden overrasket ikke publikum. Colorado Avalanche er det laget som har forbedret seg mest de siste to årene, og hockey trøye deres er også likt av mange mennesker. Colorado Avalanche spilte veldig bra i den ordinære sesongen forrige sesong, men dessverre ble lagets styrke redusert på grunn av keeperens skade og fravær i sluttspillet.

I det andre spillet slo Colorado Avalanche Saint Louis Blues 8-0. Saint Louis Blues fikk null forseglinger fra motstandere, og Colorado Avalanches fremragende ytelse vant publikums tillit. Colorado Avalanche har dyrket en rekke fremragende spillere de siste årene, blant dem er Nathan MacKinnon, Mikko Rantanen og Cale Makar de beste. Den enestående prestasjonen til disse unge spillee har tiltrukket flere fans. Under det kjekke utseendet til spillee, gjør den fargede Colorado Avalanche drakt laget laget ungt og energisk.

Kapteinen til Saint Louis Blues er skiftet denne sesongen, og mange spillere har omgruppert seg. Styrken til Saint Louis Blues er ennå ikke bestemt. Kan de fortsette å vinne den andre Stanley Cup? Colorado Avalanche har blitt et av de mest lovende lagene i den nye sesongen, og alle gleder seg til duellen mellom dem og Tampa Bay Lightning.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 204 تاريخ : شنبه 27 دی 1399 ساعت: 20:01

Den nye NHL-sesongen har begynt, med åpningsspillet Tampa Bay Lightning vs. Chicago Blackhawks. Tampa Bay Lightning-forsvarende mester forrige sesong, publikum er fulle av forventninger til dem denne sesongen. Tampa Bay Lightning beseiret Chicago Blackhawks 5-1 og de skuffet ikke alle. Kaptein Steven Stamkos tok på seg Tampa Bay Lightning drakt igjen for å spille spillet. Han har ikke spilt et bra spill på lenge.

Denne sesongen består Tampa Bay Lightning-spissen av Steven Stamkos, Brayden Point og Ondřej Palát. De samarbeidet godt i det første spillet. Selv om Tampa Bay Lightning mangler hovedspilleren Nikita Kucherov denne sesongen, tror fans at de også kan prestere bra. Steven Stamkos har kommet seg og kommet tilbake til spillet, hans prestasjoner har ikke blitt påvirket av den forrige operasjonen.

Den største feilen i Chicago Blackhawks dette spillet var keeper Malcolm Subban, som ikke holdt målet bra. Malcolm Subban har vært med i NHL-konkurransen i mange år, men det er synd at han enten har blitt skadet eller prestert dårlig gjennom årene. Dette er tredje gang Malcolm Subban bytter lag. Hvis han ikke spiller bra, tror publikum at han ikke vil bruke Chicago Blackhawks drakt for lenge.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 150 تاريخ : جمعه 26 دی 1399 ساعت: 20:17

NHL nye sesong er i ferd med å begynne, og Tampa Bay Lightning har blitt det mest etterlengtede laget for mange tilskuere. Tampa Bay Lightnings hovedspiller Nikita Kucherov vil ikke kunne bruke hockey trøye for å spille på grunn av hofteoperasjon. Vil teamets mangel på deltakelse bli påvirket? Kaptein Steven Stamkos kommer tilbake til kampen i den nye sesongen. Han har ikke tatt på seg Tampa Bay Lightning drakt på lenge for å fullføre en kamp seriøst.

Forrige sesong vant Tampa Bay Lightning den endelige Stanley Cup etter mange tester. Publikum tror at de vil jobbe hardt for å oppdage evnene til mer fremragende spillere i den nye sesongen. Teamet kan ikke alltid se frem til de gamle spillees fremragende prestasjoner. De kan bare fortsette å oppdage alle dyktige spillere slik at styrken til laget kan opprettholdes for alltid. Tampa Bay Lightning-trener Jon Cooper er i stand til å stimulere potensialet til hver spiller, og det er grunnen til at mange spillere er villige til å bli med på laget.

I tillegg til Tampa Bay Lightning, ser publikum også frem til Colorado Avalanche-spillet. Colorado Avalanche har mange fremragende spillere, men dessverre gikk de ikke videre til finalen forrige sesong. Den nye sesongen har gitt alle lag nytt håp. I 2021 vil forskjellige spilleregler spilles mellom lagene.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 179 تاريخ : چهارشنبه 24 دی 1399 ساعت: 18:39

Carolina Hurricanes brøt ved et uhell inn i sluttspillet forrige sesong, og spillerens ytelse ga laget mye anerkjennelse. For å forbedre lagets styrke, har de gjort mange forbedringer i alle aspekter i den nye sesongen. Dougie Hamilton hadde Carolina Hurricanes drakt for å spille spillet i 2018. Han hadde mye lykkelig tid i dette laget. Dougie Hamilton håper å fortsette å ha på seg denne hockey trøye, men kontrakten mellom ham og laget er foreløpig ikke blitt forhandlet vellykket.

Dougie Hamilton håper å være i et lag og spille bra. Han vil bare fokusere på hockey og hjelpe laget med å vinne. Dougie Hamilton har blitt solgt som en avtale av teamet gjennom årene, og han føler seg veldig trist inne. Som handelsspillere blir de på den ene siden forlatt av laget sitt, på den annen side representerer de motstanderens styrke. Men hvis slike ting skjer ofte, er det vanskelig for spillee å få gunstig utviklingsplass.

Carolina Hurricanes verdsetter fortsatt Dougie Hamiltons evne veldig mye, men under spesielle omstendigheter denne sesongen har mange spillere ennå ikke fått kontraktsforlengelse. Kontraktsforsinkelser påvirker ofte spillees prestasjoner. Fans håper at de kan opprettholde en god holdning og spille bra. Så lenge de presterer bra i spillet, trenger ikke spillee å være redde for ikke å ha et lagfoyelse.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 208 تاريخ : پنجشنبه 18 دی 1399 ساعت: 1:29

Følelsene mellom spillee og laget er følelser som mange ikke kan forstå, spesielt de som har vært på laget i mer enn ti år. Zdeno Chára tok offisielt farvel med nr. 33 i Boston Bruins drakt. Hans 14 år med strålende profesjonelle liv vil til slutt bli med i andre lag. Neste gang publikum så Zdeno Chára, hadde han allerede på seg en Washington Capitals drakt.

Mange fans er enige om at Zdeno Chára vil fortsette å spille for Boston Bruins. Han er som en ånd i laget. Zdeno Chára ble utnevnt til lagkaptein da han først kom til Boston Bruins, og han fortsatte å tjene i 14 år. Zdeno Chára viet all sin kjærlighet til ishockey til Boston Bruins, hvor mye han vil være i laget til han går av med pensjon.

Zdeno Chára er nå 43 år gammel og han har vunnet mange utmerkelser. Zdeno Chára er den eldste forsvarer i NFLs historie. Hans rike erfaring er kunnskap som mange spillere ikke har. Selv om Zdeno Chára er motvillig til å forlate Boston Bruins, er han fortsatt villig til å gå til et nytt team for å møte nye utfordringer.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 190 تاريخ : پنجشنبه 11 دی 1399 ساعت: 21:43

NHL-sesongen starter om en stund, og det publikum gleder seg mest til er Tampa Bay Lightning. Tampa Bay Lightning vant Stanley Cup forrige sesong. Vil prestasjonene deres i den nye sesongen forbli like gode som før? For å bevare styrken i laget foyet Tampa Bay Lightning de fleste av de originale spillee. Etter mange års erfaring har en gruppe unge spillere fra Tampa Bay Lightning vokst til å bli en veldig god hockeyspiller.

Tiden for den nye sesongen er satt, og signeringene til spillee fra hvert lag har begynt igjen. Tampa Bay Lightning og Anthony Cirelli signerte nok en treårskontrakt til en verdi av $ 144.000. Anthony Cirelli er veldig glad for å fortsette å spille for Tampa Bay Lightning drakt. Dette teamet gir ham mer rom for utvikling. I 68 kamper forrige sesong bidro Anthony Cirelli med en karrierehøyde 28 assists og 44 poeng for NHL, og scoret 9 poeng i 25 Stanley Cup-sluttspillkamper for å hjelpe laget med å vinne cupen.

Tampa Bay Lightning legger stor vekt på spillees evne, slik at laget kan få den endelige seieren og bekreftelsen av et ledelsessystem. Få spillere er villige til å bytte nhl drakter etter eget ønske. De håper alle å spille for et lag. Gjennom årene har Tampa Bay Lightning alltid respektert hver spiller, så spillere som ble med i dette laget forlater sjelden. De liker Tampa Bay Lightning, og foretrekker å realisere drømmene sine her.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 174 تاريخ : شنبه 6 دی 1399 ساعت: 17:00

NHL kunngjorde at sesongen 2020-21 vil begynne 13. januar 2021, og hvert lag vil spille 56 vanlige sesongkamper. Hvert lag spiller bare mot lag i samme divisjon. Blant dem spiller flere lag i Weste Division i USA de mest spennende spillene. Forrige sesong fremførte Vegas Golden Knights en fantastisk spillscene, så publikum gleder seg til å se dem igjen denne sesongen.

Vegas Golden Knights motstander i det første spillet er Anaheim Ducks, og begge lag er ganske sterke. Vegas Golden Knights er et lag som nettopp har blitt etablert i tre år, så de trenger erfae spillere. Kort tid etter etableringen av Vegas Golden Knights ble Deryk Engelland med på laget. Tre år senere kunngjorde Deryk Engelland at han tok av seg Vegas Golden Knights drakt og valgte å trekke seg. I dette teamet følte Deryk Engelland en enestående følelse av tilstedeværelse. Deryk Engellands mangeårige erfaring på stedet har hjulpet Vegas Golden Knights mye, så da han tok farvel med nhl drakter og valgte å trekke seg, forlot teamet ham som assistent i spillet.

Vegas Golden Knights har gått videre til den siste semifinalen i begge sesonger, og deres styrke er fortsatt anerkjent av mange publikum. Nåværende Vegas Golden Knights håper å vinne lagets første Stanley Cup, så de trenger mer erfae spillere for å assistere. Selv om Vegas Golden Knights bare er tre år gammel, er de sikre på at de kan vinne den høyeste æren.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 160 تاريخ : پنجشنبه 4 دی 1399 ساعت: 12:58